Başkan Büyükakın: Sizler Bizim Misafirimiz Baş Tacımızsınız

Başkan Tahir Büyükakın, Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından Büyükşehir’in kamp ve tesislerinde misafir edilen afetzedeleri ziyaret etti.

Darıca Yayın: 01 Mart 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 01.03.2023 11:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından Büyükşehir’in Darıca Balyanoz Gençlik Kampı ve Diriliş 3 Hüma Hatun Gençlik Kampında misafir edilen afetzedeleri ziyaret etti. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve AK Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay’ın da yer aldığı ziyaretlerde, depremzedelerle yakından ilgilenen Başkan Büyükakın, çocuklara ve gençlere ilgi gösterdi. Depremzede misafirlere, “Bütün bunlar geçecek, hayat tekrar normale dönecek” diyen Başkan Büyükakın, “Hiç endişelenmeyin. Sakın umudunuzu kaybetmeyin. Yaraları hep birlikte saracağız. Milletimiz ve devletimiz var. Bütün Türkiye sımsıkı tek yumruk oldu” dedi.

 

 

 

“BU MİLLET VE BU DEVLET ÇOK BÜYÜK”

“Sakın kendinizi burada garip görmeyin” vurgusu da yapan Başkan Büyükakın, “Burada sizin akrabalarınız, kardeşlerimiz ve hemşerileriniz var diye düşünün. Bu büyük zorlukları hep birlikte aşacağız. Tekrar tekrar altını çizerek söylüyorum umudunuzu sakın yitirmeyin. Bu millet ve bu devlet çok büyük. Her şeyin üstesinden geleceğiz. Bu kadar büyük bir afetin altından hep birlikte kalkacağız. Bu zor günler bu şekilde aşılacaktır. Sizler bizim misafirimiz, bizim baş tacımızsınız. Vefat edenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına da bir kez daha sabırları diliyorum” ifadelerini sarf etti.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.