Kurbanlıkların nakliyesine sıkı denetim

Kocaeli Büyükşehir zabıtası, kurbanlık hayvanların nakliyesine yönelik Tarım İl Müdürlüğü ve Kocaeli Emniyeti ile birlikte denetimler gerçekleştiriyor.

Kocaeli Yayın: 17 Haziran 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 17.06.2023 19:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Kocaeli’de vatandaşların huzuru ve kamu düzeni için yoğun bir şekilde mesai harcayan Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurbanlık hayvanların nakliyesine yönelik Kocaeli Tarım İl Müdürlüğü ve Kocaeli İl Emniyeti Müdürlüğü ekipleri ile birlikte ortaklaşa denetimler gerçekleştiriyor.

 

SAĞLIK RAPORLARI İNCELENİYOR

Denetimler kapsamında Anadolu’nun çeşitli illerinden gelen nakliye araçları durdurularak sevk irsaliyesi gibi evrakların kontrolü yapılıyor. Aşı ve hastalık geçmişini gösteren sağlık raporlarının da incelendiği denetimlerde eksik evrakı olanlar hakkında yasal inceleme başlatılıyor. Eksik evrakı olan araçlar, mezbahaya götürülerek hayvanlar ilgili veteriner hekimlere devam ediliyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.