Gelecek Partisi Kocaeli SKM’yi Belirledi

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, Kocaeli SKM Başkanı’nı açıkladı. Gelecek Kocaeli SKM Başkanı Fethi Özlü oldu.

Siyaset Yayın: 18 Şubat 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 18.02.2023 14:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, seçim sürecinde partinin seçim çalışmalarının başında olacak ismi açıkladı.

Çakır yaptığı açıklamada şunları belirtti:

“Seçim sürecine girmiş olmakla birlikte; etkin bir propaganda yapabilmek, adayların düzenli çalışmasını sağlamak, teşkilatların seçime yönelik eğitimlerini gerçekleştirmek, seçim ekonomisini göz etmek ve benzeri hususlarda koordinasyonu sağlamak üzere; Seçim Koordinasyon Ekibimizi oluşurduk.

Kocaeli’nde seçim koordinasyon merkezimizin başında Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Fethi Özlü görev alacak. Gelecek Partisi Kocaeli SKM, Fethi Özlü ’nün başkanlığında geniş bir ekip ile çalışacak. Gelecek Partisi’nin başarısı ve iktidarı için yapacakları çalışmalar adına Fethi başkanımız ve tüm SKM ekibimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

İL SKM BAŞKANI

FETHİ ÖZLÜ

TANZER OLCAY

AV. MERT CAN 

AV. BURAK GÜNDOĞDU

PROGRAMLARDAN SORUMLU SKM BAŞKAN YARDIMCISI

YUNUS KÜÇÜKPOLAT

YEŞİM YENER

MEHMET FATİH SIKOĞLU

MEVLÜT MURATOĞLU

SELAHATTİN ÇALIŞKAN

İLETİŞİMDEN SORUMLU SKM BAŞKAN YARDIMCISI

BİRSEN ÖZTÜRK

MÜYESSER ÜNAL

ÜLKÜ NAZLI ÜSTÜN

SEÇİM İŞLERİNDEN SORUMLU SKM BAŞKAN YARDIMCISI

KAZIM ÇOLAK

METİN PALABIYIK

AHMET ÇETİNKAYA

ADEM TABİL

HASAN KORAL

İDARİ VE MALİ İŞLERDEN SORUMLU SKM BAŞKAN YARDIMCISI

YASİN YEŞİL

ÇETİN KILIÇ

İL KADIN KOLLARI BAŞKANI

EMİNE KEDEK

İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI

SEMA BOZABA

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.