CHP’nin Kocaeli’deki SKM ofisleri Kapılarını Açıyor

CHP’nin Kocaeli’deki SKM ofisleri halk buluşmalarıyla, ülkemizin dört bir yanına baharı getirecek 14 Mayıs seçimleri için, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile milletvekili adaylarının kampanyalarına destek veren herkes için...

Siyaset Yayın: 13 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 13.04.2023 12:03:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), halkın iktidarının kurulacağı 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimleri’nin hazırlıklarının yürütüleceği Kocaeli’deki seçim koordinasyon merkezi (SKM) ofislerini halk buluşmaları ile açılışlarına başlıyor. CHP Kocaeli ve ilçe örgütlerinin, ilk seçim koordinasyon merkezinin açılışı 13 Nisan Perşembe Günü saat 20.45’te Körfez İlçesi Kuzey Mahallesi’nde gerçekleştirilecek. 14 Nisan Cumartesi Günü ise saat 13.00’da Dilovası İlçesi Tavşancıl Mahallesi, saat 14.00’da Çayırova Cumhuriyet Mahallesi, saat 17.00’da Gebze İlçesi Tatlıkuyu Mahallesi, 15 Nisan Pazar Günü saat 13.00’da Körfez İlçe Yavuz Sultan Selim Mahallesi KörfezKent Çarşı D Blok, saat 14.00’da Gebze ilçesi Osmangazi Mahallesi’nde SKM ofisleri tüm partililer ve bölge halkının buluşmaları ile hizmete açılacak.

 

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, CHP Kocaeli İl Yönetimi, CHP İlçe Başkanları, İlçe Yönetimleri, CHP Kocaeli İl SKM Başkanı Nazım Gençtürk, SKM yönetimi, İlçe SKM Başkanları ve partililer tarafından diğer ilçe ve mahallelerdeki SKM ofislerinin açılışları için hazırlıklar son hız sürüyor. SKM ofisleri, Millet İttifakı’nda yer alan tüm partilerin ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kampanyasına destek veren tüm vatandaşların kullanımına sunulacak. Diğer yandan CHP Kocaeli İl Örgütü ve CHP İl SKM ile koordineli olarak; Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yürütülmesi için İzmit Belediyesi Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibinin şahsi katkıları ile açılacak olan Ankara Caddesi’nde yer alan İzmit Merkez SKM ofisinin de hazırlıkları devam ediyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.