Çocuk kulüplerinde Yerli Malı Haftası etkinliği

Çayırova Belediyesi’nin çocuk kulüplerinde Yerli Malı Haftası etkinliği düzenlendi. Çayırovalı minikler, ülkemizin sahip olduğu güzellikleri, eğlenerek öğrendi.

Çayırova Yayın: 15 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 15.12.2023 13:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

‘Eğitim önceliğimiz, çocuklarımız geleceğimiz’ anlayışıyla, ilçenin yarınlarını oluşturacak miniklerin geleceğe hazırlandığı Çayırova Belediyesi Çocuk Kulüpleri’nde Yerli Malı Haftası etkinliği düzenlendi. Yerli malı kullanımının bilincinin artması amacıyla her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Yerli Malı Haftası’na özel, Çayırova Belediyesi Çocuk Kulüpleri’nde düzenlenen etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu. Yerli Malı Haftası’na özel kostümler giyen çocukların kimisi gözleme, kimisi mantı, kimisi çiğ köfte, kimisi közde kahve kimisi de kesme makarna yaparken, diğer öğrenciler de giydikleri yöresel kıyafetlerle Türk kültürünü yakından öğrenme şansına erişti. Çocuk kulüplerinde eğitim alan Çayırovalı minikler, bununla birlikte ülkemizdeki coğrafi bölgeleri ve buralarda yetişen ürünler hakkında bilgi edindi. Çayırovalı minikler, ilçedeki çocuk kulüplerinde gerçekleştirilen etkinlikler sayesinde unutulmaz bir günü yaşadı ve eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşadı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.