Darıca’da Kültür Sanat sezonu açılıyor

Darıca’da yaşayan 7’den 70’e bütün vatandaşların kültür ve sanatla buluşması amacıyla çalışmalarını sürdüren Darıca Belediyesi, yeni dönem kültür sanat sezonunu açıyor.

Darıca Yayın: 03 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 03.10.2023 17:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ekim sezonu sevilen sanatçı Cengiz Küçükayvaz’ın gösterisi ile başlayacak. Darıca Belediyesi, yeni dönem kültür sanat sezonunu ünlü komedyen Cengiz Küçükayvaz programıyla açacak. 4 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilecek özel etkinlikte Cengiz Küçükayvaz’ın sahne alacağı ‘Kumpanyada Curcuna’ isimli gösterisi yer alacak. Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenecek etkinlik saat 19.30’da başlayacak. Gösteri öncesi saat 18.30’da kokteyl düzenlenecek ve kent protokolünün de katılacağı kokteyle vatandaşlar da davet edildi.

 

BAŞKAN BIYIK’TAN DAVET VAR

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kültür sanat şehri için çalıştıklarını ifade ederek sezon açılışına Darıcalılıarı davet etti. 7’den 70’e herkese hitap edecek kültür sanat programları ile herkesin kültür sanatla buluşmasını istediklerini kaydeden Başkan Muzaffer Bıyık, “Yeni dönem kültür sanat sezonumuzu 4 Ekim Çarşamba günü sevilen sanatçımız Cengiz Küçükayvaz ile açıyoruz. Yeni dönemde düzenleyeceğimiz konferanslardan, panellere, imza günlerinden dinletilere, sinema günlerinden tiyatro gösterimlerine kadar geniş yelpazeye sahip etkinliklerle yine sanatseverlerin tercihi olacağız. Ekim kültür sanat etkinliklerimiz 4 Ekim Çarşamba günü açılış programı başlıyor. Tüm kültür sanat dostlarımızı açılış programımıza davet ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.