Darıca’dan Deprem Bölgesine Yardım Eli

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin yaralarını sarmak için tüm imkanlarını seferber eden Darıca Belediyesi, deprem bölgesinde ihtiyaç olan her konuda canla başla çalışıyor.

Darıca Yayın: 12 Şubat 2023 - Pazar - Güncelleme: 12.02.2023 15:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çalışmaları koordine etmek için günlerdir deprem bölgesinde olan Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da afetzedelerle yakından ilgileniyor. Darıca Belediyesi, tüm Türkiye’yi yasa boğan depremin yaralarını sarmak için tüm ekipleriyle ilk andan itibaren teyakkuza geçti. Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yaklaşık 100 kişilik ekiple birlikte deprem bölgesine giderken ekipler, arama kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmalarının yanı sıra altyapı ve üstyapı çalışmalarına da destek veriyor.

 

 

BAŞKAN BIYIK, ÇADIR KURUP YEMEK DAĞITIYOR

Depremin hemen ardından Kahramanmaraş’a giden ve çalışmaları bizzat koordine eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, afetzedeler için çadır kent kurulması için yapılan çalışmaları da takip etti. Kendisi de çadır kurulmasına yardım eden Başkan Muzaffer Bıyık, depremzedeler için sıcak yemek dağıtımında da bulunuyor. Yüzyılın felaketi olan depremin yaralarını sarmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, deprem bölgelerinde neye ihtiyaç varsa bütün ekiplerle o ihtiyacı gidermek için çalışacaklarını söyledi.

 

 

DARICA’DAN DEPREM BÖLGESİNE 100 ADET MOBİL TUVALET

İlk günden itibaren her türlü imkanlarını seferber eden ve deprem bölgelerine yaklaşık 100 teknik personelle birlikte 66 yardım tırı gönderen Darıca Belediyesi, arama kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmalarının yanı sıra altyapı ve üstyapı çalışmalarına da destek veriyor. Deprem bölgesinde en büyük ihtiyaç olan mobil tuvalet ve lavabo konusunda da adım atan Darıca Belediyesi, ilk etapta 100 adet mobil tuvalet ve lavaboyu deprem bölgesine gönderdi. Depremzedelerin acılarını bir nebze de olsa hafifletmek için bölgede olan Darıca Belediyesi ekipleri, ulaşımın zor olduğu köylere de yardım ve ihtiyaç malzemelerini ulaştırıyor.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.