Gebze’de Kasım Meclisi Tamamlandı

Gebze Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı Kent Meydanı’nda bulunan meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Gebze Yayın: 02 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 02.11.2023 13:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gebze Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı kent meydanında bulunan meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Gebze Belediyesi meclis başkan vekili Mahmut Yandık’ın yönettiği meclis toplantısı yoklama ve bir önceki aya ait meclis karar özetlerinin oylanarak kabul edilmesi ile başladı. Meclis gündeminin raporlar bölümünde yer alan Mustafapaşa Mah. 321 ada 71 parsel nolu 9996.00 m² alanlı taşınmazın satın alınmasına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy birliği ile kabul edildi. Kargalı Mahallesi 1/1000 Ölçekli Revizyon ve İlave Uygulama İmar Planına ilişkin İmar Komisyonu Raporu, Hatipler Mahallesi Melemezli Yerleşik Alanı 1/1000 Ölçekli Revizyon ve İlave Uygulama İmar Planına ilişkin İmar Komisyonu Raporu oy çokluğu ile kabul edilirken; Hatipler Mahallesi’ne İlişkin Hazırlanan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planına Yasal Askı Sürecinde Yapılan İtirazların Değerlendirilmesine ilişkin İmar Komisyonu Raporunun ise oy birliği ile kabul edildiği Kasım ayı olağan meclis toplantısı gündemindeki teklifler bölümünde yer alan maddeler ise görüşülmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi. Gebze Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısı 5 Aralık Salı günü saat: 15.00’te yapılacak.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.