Şamdan, Kürsüyü Yine Boş Bırakmadı!

Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün Olimpiyat madalyalı yıldızı Eray Şamdan, Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü oldu.

Spor Yayın: 30 Mart 2023 - Perşembe - Güncelleme: 30.03.2023 15:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kariyerinin 11.Avrupa madalyasını kazanan Şamdan, seriyi bozmazken DARES Teknik Direktörü Adnan Şamdan’ın başında yer aldığı Milli Takım da 10 kategoride derece yaparak en çok madalya kazanan ikinci ülke oldu.

Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün Milli Karatecisi Eray Şamdan, Avrupa Karate Şampiyonası’ndan Bronz madalya ile döndü. İspanya’nın Guadalajara kentinde yapılan Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası’nda Olimpiyat ikincisi Milli yıldızımız Eray Şamdan, kariyerinin üçüncü Avrupa Üçüncülüğünü elde ederek göğsümüzü kabarttı. Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün Teknik Direktörü ve A Milli Takım teknik patronu Adnan Şamdan nezaretinde Avrupa Şampiyonası’na hazırlanan A Milli Takım ise, genel klasmanda İtalya’dan sonra en çok madalya kazanan ülke oldu.

 

TÜRKİYE EN FAZLA MADALYA KAZANAN 2. ÜLKE

İtalya’nın 11 madalya ile birinci olduğu şampiyonada 1 Altın, 2 Gümüş, 7 Bronz madalya kazanan Türkiye genel klasmanda ise altıncı sırayı yer aldı. Milli sporcularımızın 11 kategoride yarı final heyecanı yaşadığını belirten Teknik direktör Adnan Şamdan, “Geçtiğimiz yıl ülkemizde yapılan Avrupa Şampiyonası’nda da 10 madalya kazanarak zirvede yer almıştık. Bu yıl da yine 10 madalya sayısına ulaştık ancak yaşadığımız bazı talihsizlikler Altın madalya sayımızı düşürdü. Buna rağmen İtalya’dan sonra en fazla madalya kazanan ülke olduk. Başarımızda emeği geçen tüm sporcularımızı, Federasyonumuzu ve teknik ekibimizi tebrik ediyoruz.  Darıca’mıza bir madalya daha kazandıran Eray Şamdan’a ve bizlere olan desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Darıca Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık, Kulüp Başkanımız Hüsamettin Ergül’e de şükranlarımızı iletiyoruz” dedi.

 

BAŞKAN BIYIK GENÇ SPORCUYU TEBRİK ETTİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da karatenin altın çocuğu olan Eray Şamdan’ı tebrik ederek “Eray kardeşimle ne kadar gurur duysak az. Her zaman olduğu gibi yine bizleri mutlu etti. Darıca Belediyesi olarak böyle pırıl pırıl, başarılı bir sporcumuz olduğu için de ayrıca sevinçliyiz. İlçemizde yeni açtığımız bir spor salonuna ismini de verdiğimiz Eray Şamdan, gençlere de en güzel şekilde örnek oluyor. Elde ettiği üçüncülükten dolayı bir kez daha sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.