Başkan Bıyık’tan Gençlere TEKNOFEST Desteği

Darıca Belediyesi'nin Teknofest heyecanına katılmak için başlattığı programa gençlerin yoğun ilgisi devam ediyor. Teknofest’te yarışacak gençlerle bir araya gelen Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, teknik malzeme desteği vererek başarılar diledi.

Darıca Yayın: 13 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 13.04.2023 17:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gençlerin gelişimi için önemli projelere imza atan Darıca Belediyesi, 27Nisan- 1 Mayıs 2023 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan TEKNOFEST Yarışmalarına katılan gençlere bu yıl da destek veriyor. Bu kapsamda Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ülkenin teknolojik kalkınmasına ve teknolojiyi üreten nesillerin yetiştirilmesi adına büyük destek verdiği TEKNOFEST’E hazırlanan gençlerle bir araya geldi.

 

GENÇLERE İNANIYORUZ

Gençlere başarılar dileyen Başkanı Muzaffer Bıyık, “Millî teknoloji üretme ve geliştirme konusunda gençlerin ilgilerini artırmayı hedefleyen TEKNOFEST yarışmalarına katılmak isteyen gençlerimize desteğimiz devam ediyor. Bu kapsamda gecen yıl proje üreten gençlerimize destek olmuştuk. Bu sene de bölgemizin gençlerini desteklemek amacıyla yarışmaya katılacak takımlara teknik malzeme katkısında bulunuyoruz. Darıca’mızın gençlerine inanıyor, yenilikçi projelerinizi heyecanla bekliyorum. Gençlerimizi seviyor, onları her alanda gelişmesi için belediye olarak elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, gençlerimizin yanında olmaya, onları desteklemeye, onların geleceğe en iyi şekilde hazırlanmalarına katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.