Başkan Bıyık’tan Regaip Kandili mesajı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı ve kandilin tüm İslam aleminde birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olmasını diledi.

Darıca Yayın: 10 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.01.2024 22:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili’nin birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olmasını dileyen Başkan Muzaffer Bıyık, mesajında şu ifadelere yer verdi: “11 ayın sultanı Ramazan ayının müjdeleyicisi ve üç ayların ilk kandil gecesi Regaip Kandili’ni idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Böylesi mübarek gün ve geceler, yaşamımızı gözden geçirmek adına önemli fırsatlardır. Mağfiret ve bereket ikliminin hakim olduğu bu mübarek zaman dilimlerinin birlik, beraberlik, kardeşlik bağlarımızı güçlendirmemize vesile olmasını diliyor, başta Gazze’deki kardeşlerimiz olmak üzere tüm mazlum coğrafyalar için barış ve huzur temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam aleminin Regaip Kandili’ni kutluyor; ülkemiz, milletimiz ve hemşehrilerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum."

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.