Başkan Çiftçi, Çayırovalı Minikleri Ziyaret Etti

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Akse Bilgi Evi Yaz Okulu kurslarında eğitimlerini sürdüren miniklerle buluştu.

Çayırova Yayın: 07 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 07.07.2023 18:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Akse Bilgi Evi’ne bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Çiftçi, burada hem sınıfları gezdi hem de çocukların cimnastik aktivitelerini takip etti. Çiftçi, çocukların eğlenceli matematik ve okuma-yazma derslerine eşlik ettikten sonra, bilgi evinde cimnastik kursu alan öğrencilerin yeteneklerini yerinde izledi. Çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimine büyük önem veren ve bu doğrultuda belediyenin tüm imkanlarını Çayırovalı çocuklar için seferber eden Başkan Çiftçi, “Yaz okullarımızda vakitlerini verimli geçiren, kişisel beceri ve yeteneklerini geliştiren, eğlenerek öğrenen çocuklarımızın mutluğundan biz de mutluluk duyuyoruz. Çocuklar bizim geleceğimiz, onlar için ne yapsak azdır” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.