Çayırova’da Ocak ayı kültür sanat takvimi

Çayırova Belediyesi Ocak Ayı Kültür-Sanat takvimi netlik kazandı. Çayırovalılar, Ocak ayı boyunca birbirinden güzel etkinliklerle buluşacak.

Kültür-Sanat Yayın: 08 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 08.01.2024 13:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Düzenlediği etkinlik ve programlarla, Çayırova’yı kültür-sanat şehri haline getiren Çayırova Belediyesi, yeni yılla beraber Ocak ayının kültür sanat takvimini de belirledi. Çayırovalı çocukların ve tiyatroseverlerin ilgiyle takip ettikleri oyunlar kapsamında, birbirinden güzel ve eğlenceli etkinlikler Çayırovalılarla buluşacak. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi, Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi ve Belediye Kültür Salonu’nda düzenlenecek programlara, Çayırovalıların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

 

İŞTE OCAK AYI PROGRAMI

Belirlenen program kapsamında Çayırova’da Ocak ayı boyunca 12 etkinlik düzenlenecek. İlk olarak 6 Ocak Cumartesi günü Afacan Tilki isimli çocuk oyunuyla başlayacak etkinlikler, 11 Ocak Perşembe günü saat 19.00’da Belediye Kültür Salonu’ndaki Regaip Kandili Programı’yla devam edecek. 13 Ocak günü Çikolata Peşinde Uzay isimli çocuk tiyatrosuyla beraber, 21 Ocak Pazar günü Dedektif Çizmeli Kedi çocuk tiyatrosu ve Bir Tabak Daha isimli yetişkin tiyatrosu sahnelenecek. 22 Ocak Pazartesi günü Mutluluğu Arayan Ayıcık, 24 Ocak Çarşamba günü Orman Korosu, 26 Aralık Cuma günü Mızıkacılar Bremen’de isimli çocuk tiyatrolarıyla devam edecek programlarda, 27 Ocak Cumartesi günü İnce Eledik Sık Dokuduk isimli yetişkin tiyatrosu da sahnelenecek. Ocak ayının son etkinlikleri ise 28 Ocak Pazar günü Bir Buğday Müzikali, 29 Ocak Pazartesi günü Sihirli Adres ve 31 Ocak Çarşamba günü Pamuk Dede Masalı isimli çocuk tiyatroları olacak.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.