MHP'de Adaylık Başvurularına Start Verildi

MHP'de yerel seçimler için adaylık başvuruları bugün başladı. Adaylardan müracaat için herhangi bir ücret talep edilmeyecek.

Siyaset Yayın: 13 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 13.11.2023 09:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

 

ANKARA (İGFA) - 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen yerel seçimler için hareketliliği başlatan siyasi partilere MHP de  eklendi.

MHP, yerel seçimlere yönelik aday adaylığı başvurularını 13 Kasım (bugün) itibariyle başlatırken, başvuruları15 Aralık'a kadar alacak.

BAŞVURULAR İÇİN ÜCRET ALINMAYACAK

MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, teşkilatlara genelge gönderdi. Buna göre başvurular için herhangi bir ücret alınmayacak.

Belediye başkanı adayı olmak isteyenler doğrudan MHP Genel Merkezi'ne müracaatta bulunacak. İl genel meclisi ile belediye meclisi üyelikleri için başvurular teşkilatlara yapılabilecek.

MHP'de adayların belirlenmesi sürecinde 14 ve 28 Mayıs seçimi sonuçlarına bakılacak. Belli kriterler göz önünde bulundurulacak.

Toplumda karşılığı olan adaylarla seçime girilecek

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.