Darıca Daha Yeşil Bir Yaza Hazırlanıyor

Darıca Belediyesi, zorlu geçen kış şartlarının ardından baharın gelmesiyle birlikte ilçe genelindeki park ve bahçelerde hummalı bir çalışma başlattı.

Darıca Yayın: 06 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 06.04.2023 12:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yaz aylarında daha yeşil bir Darıca olması amacıyla çiçeklendirme, ot biçme ve budama işlemleri gerçekleştiriliyor. Bir yandan ilçeye yeni yeşil alanlar kazandıran Darıca Belediyesi, bir yandan da yaz mevsimine hazırlık kapsamında bakım, budama ve çiçek dikim faaliyetlerine devam ediyor. İlçe genelinde bulunan yeşil alanlarda ve parklarda hummalı bir çalışma başlatan Darıca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, daha yeşil bir Darıca için canla başla çalışıyor. Kent genelinde yeşil alanlar, yol kenarları, parklar, oyun alanları ve tüm yeşil sosyal alanlarda ot biçme ve budama çalışmalarına koordineli olarak devam eden ekipler rutin bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, vatandaşların yaz aylarında daha keyifli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla parklardaki bakım işlemlerinin yanı sıra ağaç dikimi, budama, çim biçme, çim tohum uygulaması, yabani ot temizliği, koşu parkurlarında bakım ve havuz temizliği gibi çalışmaları da titizlikle yapıyor.

 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.