Başkan Bıyık, bayrak törenine katıldı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla birlikte bayrak törenlerine katılma geleneğini de yeniden başlattı.

Darıca Yayın: 18 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 18.09.2023 11:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi'nde bayrak törenine katılan Başkan Muzaffer Bıyık, öğrencilere iyi dersler dilerken okul idaresi ve öğretmenlerle de toplantı yaparak taleplerini dinledi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, her pazartesi günü geleneksel hale getirdiği okul ziyaretlerine yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla yeniden başladı. Okulun ilk günü öğrencileri yalnız bırakmayan Başkan Muzaffer Bıyık, Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi'nde bayrak törenine katılarak öğrencilerle İstiklal Marşı okuyup iyi dersler temennisinde bulundu.

 

BIYIK: “GENÇLERİ ÖNEMSİYORUZ”

Öğrencileri sınıflarına uğurlayan Başkan Muzaffer Bıyık, gençlere güvendiğini belirterek, "Her pazartesi farklı bir okulumuza giderek kıymetli gençlerimizle hasbihal ediyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizle bir araya gelmek bizlere her zaman enerji veriyor. Gençleri önemsiyoruz. Darıca Belediyesi olarak gençlere yönelik projelere ağırlık veriyoruz. Bu çerçevede gençler için yaptığımız iki farklı proje ile ödül almanın mutluluğunu yaşadık. Sizler gelecekte bu bayrağı bizden devralarak ülkemizi daha iyi noktalara taşıyacaksınız. Bunun için sizin kendinizi en iyi şekilde eğitebilmeniz için Darıca Belediyesi olarak ne gerekiyorsa yapmak için canla başla çalışıyoruz" diye konuştu.

 

 

ÖĞRETMENLER ODASINI ZİYARET ETTİ

Bayrak töreninin ardından öğretmenler odasını da ziyaret eden Başkan Muzaffer Bıyık, okul idaresi ve öğretmenlerle görüşerek taleplerini dinledi. Eğitime her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Muzaffer Bıyık, eğitim camiasıyla iç içe olmayı sürdüreceklerini söyledi. Okul müdürü ve öğretmenler de kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Muzaffer Bıyık’a eğitime verdiği destek ve gösterdiği ilgi dolayısıyla teşekkür ettiler.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.