Çayırova'da Faaliyet Raporu Kabul Edildi

Çayırova Belediyesi’nin Nisan ayı olağan meclis toplantısında 2022 yılı faaliyet raporu kabul edildi.

Çayırova Yayın: 05 Nisan 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 05.04.2023 11:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin başkanlığında belediye kültür salonunda gerçekleşen Nisan ayı olağan meclis toplantısı, yoklama ve bir önceki aya ait meclis karar özetlerinin okunmuş sayılmasının kabul edilmesi ile başladı. Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin meclis üyelerine gündem dışı söz vermesi ve daha sonra soruları cevaplamasının ardından gündem maddelerine geçildi. Gündemde yer alan 8 madde ile birlikte 2022 yılı faaliyet raporunun kabul edildiği toplantıda, encümen üyeliğine Sadettin Arıkboğa, Hasan Akan ve Abdurrahman Çapan seçildi. İmar Bayındırlık Komisyonuna Fatmanur Çelik, Muhsin Ateş, Vedat Özdemir, Hayati Güveren, Salih Işık, Plan Bütçe Komisyonuna Erhan Sarıdede, Hasan Akan, Abdülkerim Gültekin, Şahin Ayaz, Muharrem Gökçe, Hukuk Dilekçe Tetkik ve İsimlendirme Komisyonuna ise Halil Halifeoğlu, Muhammet Mustafa Demirkıran, Metin Demirci, Davut Akçay, Tayfun Budak seçildi.

Mayıs ayı olağan meclis toplantısının 2 Mayıs Salı günü saat 15.00’de belediye kültür salonunda yapılması kararlaştırıldı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.