İYİ Parti ve KAISİAD, GEGACE'yi ziyaret etti

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen kongrede yeni yönetimin oluştuğu Gebze Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaretler devam ediyor.

Yayın: 14 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 14.12.2023 09:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Marmara Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği ve İyi Parti Gebze, Gebze Gazeteciler Cemiyeti’ni (GEGACE) ziyaret etti. İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Uğur Demir ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette geçtiğimiz haftalarda yapılan kongrenin ardından yeni yönetimin oluştuğu GEGACE’nin yeni başkanı Başkanı Levent Altun ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Demir ve beraberindekiler, gündem hakkında görüş alışverişinde bulundular Altun’a hayırılı olsun temennisinde bulunarak başarılar dilediler. Levent Altun’da Uğır Demir ve partililere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

KAISİAD YÖNETİMİ GEGACE’Yİ ZİYARET ETTİ

Marmara Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD) Başkanı Şamil Yalçın ve dernek yönetim kurulu üyeleri Gebze Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Levent Altun ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan KAISİAD Başkanı Yalçın ve beraberindekiler Altun ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek başarılı çalışmalar dilediler.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.