Zabıtadan inşaatlarda kum denetimi

Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde yapımı devam eden inşaatların önündeki kumların, olası bir yağışlarda yollardaki giderleri tıkamaması için denetim gerçekleştirdi.

Çayırova Yayın: 10 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 10.10.2023 17:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News
Çayırova Zabıtası, olası yağışlar öncesinde ilçe genelinde yapımı devam eden tüm inşaatların önlerindeki kumlara yönelik denetim gerçekleştiriyor.

Yapılan denetimlerde, inşaat yetkililerine muhtemel yoğun yağışlarda inşaat önlerinde bulunan kumların mazgallara ve yağmur suyu giderlerine dolmasının önüne geçilmesine yönelik uyarılar gerçekleştiriliyor. Belediyeye ait kanalizasyon giderlerinin tıkanmaması, bununla birlikte ilçede sel ve taşkınların önüne geçilmesini amaçlayan ekipler, ilçe genelindeki tüm inşaatları gezerek, inşaat alanı önünde bulunan kumların daha güvenli ve sıkıntı oluşturmayacak bir yere alınmasına yönelik ikaz ediyor.

TÜM İNŞAATLAR DENETLENİYOR

Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan duyuruda oluşabilecek sel baskınlarını önlemek için inşaatın önündeki kumların ivedi bir şekilde alınması, yollardan ve suyun akabilecek olduğu yerlerden kaldırılmasına yönelik gerçekleştirdiği uyarıya rağmen, gerekli işlemleri yapmayan inşaat firmalarına, uyarının ardından 5326 sayılı kabahatler kanununa istinaden idari ceza uygulanacağı belirtildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.