Başkan Şayir, Ankara’dan Yine Boş Dönmedi

Göreve geldiği günden bu yana gerçekleştirdiği her Ankara ziyaretinden müjdelerle dönen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, son ziyaretinden de eli dolu döndü.

Dilovası Yayın: 14 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 14.09.2023 10:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Göreve geldiği günden bu yana adeta Bakanlıkların kapısını aşındıran Başkan Şayir, gerçekleştirdiği her ziyaret sonrası ilçeye yeni müjdelerle döndü.  Büyük deprem felaketi sürecinde Ankara ziyaretlerine ara veren Başkan Şayir, hafta başı gittiği Başkentten yine eli boş dönmedi.  

 

BAŞKAN ŞAYİR’İN ANKARA TEMASLARI 

Başkan Şayir, önceki gün Dilovası Belediyesi Başkan Yardımcısı Edip Bingöl ve birim müdürleri ile Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tabiat Varlıkları Genel Müdürü H. Abdullah Uçan, ardından da SGK İnşaat ve Emlak Daire Başkanı Ersel Kurt’u makamlarında ziyaret eden heyet; İlçenin sorun ve sıkıntılarını aktarırken, görüşmelerde yapılacak çalışmalarla ilgili de fikir alışverişinde bulundular. 

 

 

BAKAN’DAN 45 MİLYON HİBE SÖZÜ 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u da makamında ziyaret eden Başkan Şayir ve yanındaki heyet; ilçede devam eden ve yeni kazandırılacak projeleri görüştüler.  

Görüşmede Başkan Şayir, Tavşancıl’da devam eden tarihi evlerin yeniden hayata kazandırılması ile ilgili Bakan Ersoy’a bilgi brifing verirken, projesi hazır olan sokak güzelleştirme projesine destek de istedi.  

Bakan Ersoy ise projeyi inceleyerek Tarihi Tavşancıl Evleri’nin hayata kazandırılması ve sokak güzelleştirilmelerinin yapılması için 45 milyon hibe desteği sözü verdi.  

 

BAKAN ERSOY’A KİLİM HEDİYE ETTİ 

Oldukça verimli geçen görüşmenin sonunda ise Başkan Şayir, misafirperverliği ve desteğinden dolayı Dilovalı annelerin el emeği göz nuru ile ürettikleri kilimi Bakan Ersoy’a hediye etti. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.