Büyükşehirden Kocaeli genelinde tadilat

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl kırsal mahallelerdeki eski ve kullanılmayan okul binalarını yenilenerek, vatandaşların yararlanabileceği sosyal ve kültürel donatılara dönüştürülüyor.

Kocaeli Yayın: 12 Temmuz 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 12.07.2023 11:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Bu kapsamda her yıl olduğu gibi bu yılda tadilat ihalesi düzenlendi. Büyükşehir Ana Hizmet Binası İhale Salonunda düzenlenen elektronik ihaleye 2 firma teklif verdi. Teklifler komisyon tarafından incelendikten sonra değerlendirilmeye alınacak.

 

TADİLATLARI YAPILARAK VATANDAŞA SUNULACAK

İhaleyi kazanan yüklenici firma muhtarlıklar ve mahalle konaklarının tamirat ve tadilat gerektiren işlerini göz önünde bulundurarak yapacağı çalışmalar kapsamında; kapı, boya, kalebodur, fayans, hazır beton, işçilik, kum ve demir gibi malzeme desteği sağlayacak. Bu şekilde kırsal mahalleler başta olmak üzere kamu binaları, muhtarlık hizmet binaları, mahalle konakları, cami, şadırvan, çeşme, su deposu, fırın, mezarlık gibi vatandaşların ortak kullanım alanlarını yenilerek ve tadilatı yapılarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

 

TEKLİF VEREN FİRMALAR

Fatih Bulur                                                                   7.456.161,61 TL

Gökbeyaz İnşaat Mühendislik                                    8.176.500 TL

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.