Gebzeli Çocuklar Çok Eğlendi!

“Bizim Sokakta Şenlik Var” etkinliğine Gebze bölgesinde start veren Büyükşehir, çocukları oyuna ve eğlenceye doyurdu.

Gebze Yayın: 19 Temmuz 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 19.07.2023 14:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

“Mutlu şehir Kocaeli” vizyonu kapsamında insana dokunan hizmet ve eserleri birer birer hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, çocukları da biran olsun unutmuyor. Özel günlerde ve bayramlarda çocukların neşesine neşe katan ve onları birçok organizasyonla buluşturan Büyükşehir, bu kez de “Bizim Sokakta Şenlik Var” etkinliği düzenleyerek tüm kentin çocukları ve aileleriyle bir araya geliyor. Bu kapsamda Gebze bölgesinde etkinliklerin startını veren Büyükşehir, çocukları oyuna ve eğlenceye doyuruyor.

 

PAMUK ŞEKER VE PATLAMIŞ MISIR İKRAMI

Birçok aktivitenin bulunduğu şenliğe aileleriyle birlikte katılan çocukların heyecanı ve mutluluğu görülmeye değerdi. Gebze Mustafa Üstündağ Ortaokulu, Çayırova Erişler Şelale Park ve Darıca Millet Bahçesi’nde kurulan şenlik alanında şişme oyun grupları ve sahne şovları gibi eğlenceli aktiviteler yer alırken, doyasıya eğlenen çocuklara pamuk şekeri ve patlamış mısır ikramları yapıldı.

 

 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR

Şut kalesi, kaydırak ve top havuzu gibi onlarca oyun grubunun içinde arkadaşları ile birlikte gönüllerince eğlenen çocuklar, kendilerine eşlik eden sevimli karakterle de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Aileler, çocuklarının mutluluğuna ortak olurken, böyle bir hizmet sunulduğu için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a da teşekkür etti.

 

EĞLENCE TAM GAZ

Büyükşehir’in yaz tatili dolayısıyla çocuklara yönelik düzenlediği “Bizim Sokakta Şenlik Var” etkinliği tam gaz devam edecek. Eğlenceyi ve mutluluğu çocukların yaşadığı mahallelere getiren Büyükşehir, tüm ilçelerde belirlenen noktalarda kuracağı oyun grupları, sahne şovları ve çeşitli ikramlar ile çocukları sevindirmeye devam edecek.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.