Başkan Büyükakın, Kocaeli’de sandıkları patlatacağız

Büyük Kocaeli Mitingi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hitaben konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, “Kocaeli’de Reisimize vereceğimiz en büyük hediye 31 Mart’ta sandıkları patlatmak olacak” dedi.

Kocaeli Yayın: 28 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 28.03.2024 17:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

KOCAELİLİLER AKIN AKIN ALANA GELDİ

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim mitinglerinin sonuncusunu bugün Kocaeli’de gerçekleştirdi. Kocaeli Kongre Merkezi Miting Alanı’ndaki Büyük Kocaeli Mitingi’ne on binlerce vatandaş akın etti. İlimize en son 15 Nisan 2023’te gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugünkü mitingde yine Kocaeli’ye yakışır şekilde ağırlandı. 12 ilçeden akın akın gelen vatandaşlar gelin gibi süslenen miting alanını erken saatte doldurdu.

 

“HANIMEFENDİLER EN GÜÇLÜ AKTÖRÜMÜZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan miting alanına gelmeden önce alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde kürsüye çıkan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, önce gençlerin ellerinde tuttuğu pankartları okudu. “Hiç diklenmedik, ama hep durduk elhamdülillah”, “Babalar sözünü tutar, evet tutar” diyen Doç.Dr.Büyükakın, “Çok kıymetli hanımefendiler burada. Onlarsız olmuyor. Onlar bizim her zaman sahadaki en güçlü aktörümüz olarak çalıştılar. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Reisimizi her zaman, en güçlü şekilde desteklemeyi bildiler. İyi ki varsınız” ifadelerini kullandı.

 

 

“CHP’NİN BELEDİYECİLİĞİ DE ENTERESAN”

Başkan Büyükakın şöyle devam etti: “CHP’nin belediyeciliği de enteresan. Önce söz verirler, yaparız derler. Öyle bir atarlar ki, gökteki yıldızları bile vaat ederler. Sonra sorarlar, ne oldu, ne yaptınız, hani şöyle demiştiniz, böyle yapacaktınız? ‘Ben bilmiyorum, ben hatırlamıyorum, ben yapmadım’ derler. Onlar konuşur, biz yaparız. Zannediyorlar ki konuşunca, laf üstüne laf koyunca işler bitiyor. Mesela sosyal medyadan tweet atınca yoldaki karlar küreniyor zannediyorlar. Ama böyle olmuyor.”

 

“85 BİN KİŞİ CUMHURBAŞKANINI SELAMLADI”

Doç.Dr.Tahir Büyükakın’ın kürsüde konuştuğu sırada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan miting alanı üzerinden helikopterle geçti. Alanı dolduran 85 bin vatandaş ellerindeki bayraklarla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı selamladı. Erdoğan helikopterle alandan geçerken konuşmasını sürdüren Büyükakın, “Sizler Reisi hiçbir zaman yalnız bırakmadınız, her zaman yanında oldunuz. Bundan sonra da hiçbir zaman yalnız bırakmayacaksınız değil mi? Asla yalnız bırakmayacağız. Durmak yok, sonuna kadar yola devam. Kocaeli’de Reisimize vereceğimiz birinci hediye coşkulu karşılama olacak. İkinci hediye ise 31 Mart’ta sandıkları patlatmak olacak” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.