Darıca Ailesini Güçlendirecek Turnuva Başlıyor

Darıca Belediyesi’nin ev sahipliğinde ilçe genelindeki 39 kurumdan 456 kişinin katılımıyla düzenlenecek Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası için kura çekimi gerçekleştirildi.

Spor Yayın: 18 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 18.10.2023 16:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Turnuvanın hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, amaçlarının Darıca ailesini güçlendirmek olduğunu söyledi. Darıca’da birlik beraberliği pekiştirmek ve Darıca ailesi kimliğini güçlendirmek amacıyla Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası düzenleniyor. Darıca Belediyesi tarafından ilçe genelindeki kurumlarla işbirliğinde düzenlenen turnuva için Nenehatun Ahmet Çalık Amatör Spor Kompleksi’nde kura çekimi düzenlendi.

 

39 KURUM 456 KİŞİ

Darıca genelinde hizmet veren kamu kurumlarında çalışan personellerin yer aldığı turnuvada 39 kurumdan 456 kişi mücadele edecek. Toplamda 86 müsabakanın oynanacağı Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası birbirinden çekişmeli maçlara sahne olacak. 30 Ekim’de start alacak turnuva kupa ve madalya töreni ile sona erecek.

 

 

BAŞKAN BIYIK’TAN ‘DARICA AİLESİ’ VURGUSU

Kura çekiminde konuşan ve takımlara başarılar dileyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, amaçlarının Darıca ailesi kimliğinin pekişmesini sağlamak olduğunu ifade ederek “Darıca’da güzel bir gelenek var. Aile ortamı her sene bu tarz organizasyonlarla daha da sağlam temeller üzerine oturtuluyor. Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası da Darıca ailesi kimliğinin daha da pekişmesine katkı sunuyor. Darıca’da kurumlar arasında güzel bir uyum ve işbirliği var. Turnuvaya katılacak herkese başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.