Başkan Büyükakın Zafer Bayramı'nı kutladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yayınladığı mesajla 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

Kocaeli Yayın: 29 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 29.08.2023 14:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kurtuluş mücadelemizin zaferle taçlandığı 30 Ağustos 1922 gününün dünya tarihinin gördüğü en büyük kahramanlık destanlarından biri olduğunu ifade eden Başkan Büyükakın, “101 yıl önce kazandığımız bu şanlı zafer, tek dişi kalmış medeniyete karşı bağımsızlık haykırışımızdır” dedi.

 Yıllardan beri yok edilmek istenen aziz Türk milletimizin süngüleşmiş, iman dolu iradesi ile 30 Ağustos günü tarihimizin akışını değiştiren bir zafer kazandığımızı dile getiren Başkan Büyükakın,”Türk Milleti’nin neleri başarabileceğinin, vatan için nelerden vazgeçebileceğini 30 Ağustos Zaferi ile herkese gösterdik.  Üzerinde yaşadığımız her karış toprağın ebedi ve ezeli vatanımız olduğunu bir kez daha kanıtladık” diyerek sözlerine şöyle devam etti;

“Ülkemiz geçmişinden aldığı bu güçle, daha güçlü, müreffeh geleceğini inşa etmeye her zamankinden daha kararlı olarak devam ediyor. Her karışı şehit kanlarıyla sulanmış aziz yurdumuzun çok daha müreffeh ve güçlü olması için millet olarak tek vücut halinde çok daha fazla çalışmamız gerekiyor.

Bu azimle Türkiye Yüzyılı için tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet" ilkesi etrafında bütünleşen milletimiz, inşallah yaşanılan tüm tehditleri alt edip dünyanın sayılı ülkeleri arasına girecektir.

Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, bütün şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Kahraman ordumuzun ve aziz milletimizin Zafer Bayramı kutlu olsun”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.