Hava Köse Emek Mahallesine Talip

Darıca Emek Mahallesi Muhtar Adayı Hava Köse, muhtar adayı oldu. Çocukluğundan beri Emek Mahallesi’nde ikamet eden Köse, “Muhtar olarak ta mahalleme hizmet için aday oldum” dedi.

Darıca Yayın: 13 Aralık 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 13.12.2023 11:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Hava Köse adaylığıyla ilgili şöyle konuştu: “Aslen Karadenizli olup 1970 Sakarya Hendek doğumluyum. 1978 de ailemle taşındığı Emek mahallesinde 45 senedir ikamet etmekteyim. Mahallenin bir evladı olarak mahallenin eksiklerinin farkındayım. 2024seçimlerini mahallem için bir fırsata çevirmek ve en güzel şekilde mahalleme hizmet etmek tek amacım. 2019’daki yerel seçimlerde 4 oyla kaybettiğim seçimlere daha donanımlı bir şekilde hazırlanmaktayım. Geçen dönem gördük ki 1 oyla ne olur ki dememek gerekiyor. Gelin üzerimize düşen bu asli görevimizi yerine getirelim. İlçemizin dışarıya açılan mahallesi olarak gülen yüzünüz olmaya talibim.” Dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.