Başkan Şayir, Dilovası’nın çınarlarını ağırladı

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Dünya Yaşlılar Günü’ münasebetiyle ilçede ki 65 yaş üstü vatandaşlarla bir araya geldi.

Dilovası Yayın: 06 Ekim 2023 - Cuma - Güncelleme: 06.10.2023 18:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

“1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’  Tavşancıl’da organize edilen yemekli programa; AK Parti İl yöneticileri Osman Akbulut ve Halil İbrahim Arslan, MHP İlçe Başkanı Erdem Sıtar, AK Parti Dilovası İlçe Başkan vekili Fazıl Korkmaz, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve ilçede ki 65 yaş üstü vatandaşlar katıldı.

 

 

YAŞLILARIMIZ KUŞAKLAR ARASINDA KÖPRÜDÜR

Yemek öncesi misafirleri ile yakından ilgilenen Başkan Şayir, masaları tek tek dolaşarak sohbet etti, hatıra fotoğrafları çektirdi. Yemeğin ardından günün önemine binaen bir konuşma yapan Başkan Şayir, “Yaşlılar, bir toplumun hem geçmişi hem hafızası, hem de kökleridir. Aynı zamanda da kuşaklar arasında bir köprüdür. Gençlerimize yol gösterici birer ışık olan yaşlılarımızın içinde bulunduğu koşulları anlamaya çalışarak, onlara hizmet noktasında azami gayret içerisinde olmaya çalışıyoruz.

 

 

ÇINARLARIMIZA DAİMA SAHİP ÇIKACAĞIZ

Yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi ve toplumda daha aktif rol oynaması gerektiğinin altını çizen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Bilgi, birikim ve tecrübeleri ile her daim yolumuza ışık tutan Dilovamızın çınarları; kıymetli 65 yaş üstü büyüklerimizle bir araya geldik. Rabbim, her birinin ömürlerine bereket versin. Dilovası Belediyesi olarak hedefimiz, insanımızın değer yargıları arasında var olan yaşlıya; sevgi, dayanışma ve saygı yaklaşımını hissettirmektir. Belediyesi olarak daima çınarlarımıza sahip çıkacağız. Onların engin tecrübeleri ile toplumla bütünleşmesi ve toplumda daha aktif rol oynaması bizler için çok değerlidir. Yaşlı berekettir, yaşlı tecrübedir. Ayrıca geçmişine sahip çıkamayan bir millet her zaman yok olmaya da mahkumdur. Öyle bir medeniyetten geliyoruz ki, bizim medeniyetimizde annenin, babanın eli öpülür ve anne cennet kokusudur. Baba arkamızda bir dağ, bir çınardır.” dedi.

Başkan Şayir, konuşmasının ardından programa katılan vatandaşlara günün anısına birer hediye takdim etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.