Sokak hayvanları rehabilitasyon merkezinde çevre düzenlemesi

Çayırova Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakım Evi’nde çevre düzenleme çalışmaları başladı.

Çayırova Yayın: 31 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 31.10.2023 13:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kente kimlik kazandıracak ve değerini yükseltecek çalışmaları bir bir tamamlayan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin sokaktaki can dostlarımız için hazırladığı tesiste sona doğru. Canlı odaklı hizmet anlayışıyla, sokak hayvanları için de düğmeye basan Başkan Çiftçi, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakım Evi’ni ilçeye kazandırmıştı. İnşaat süreci tamamlanan ve iç tefrişat çalışmalarına sona gelinen merkezde, çevre düzenleme çalışmaları da hız kazandı. Çayırova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakım Evi’nde çevre düzenleme çalışmalarını yoğunlaştırdı.

 

REHABİLİTE EDİLECEKLER

İnşaatı tamamlanan ve yapılacak çevre düzenleme çalışmalarının bitmesiyle hizmete açılacak Çayırova Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakımevi tam bir kompleks olarak inşa edildi. Can dostlarımız için her şeyin düşünüldüğü rehabilitasyon merkezinde; sokak hayvanları için klinik, kedi ve köpekler için sahiplendirme ve tedavi alanları yer alacak. Hastalanan, yaralanan sokak hayvanlarının tedavisi ve kısırlaştırma işlemleri yapılacak. Saldırganlık gösteren sokak hayvanlarının da rehabilite edileceği merkezde, kedi ve köpek sahiplenmek isteyenlere yardımcı olunacak.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.