Gebze’de İmzalar Atıldı!

Gebze Belediyesi’nde çalışan işçileri ilgilendiren toplu iş sözleşmesi Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Hizmet Şube Başkanı Muharrem Subaşı arasında imzalandı. Başkan Büyükgöz, “Sözleşmemiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Gebze Yayın: 11 Nisan 2023 - Salı - Güncelleme: 11.04.2023 19:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gebze’de toplu iş sözleşmesinde imzalar atıldı. Gebze Belediyesi’nde çalışan işçileri yakından ilgilendiren toplu iş sözleşmesi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile Hizmet İş Kocaeli Şube Başkanı Muharrem Subaşı arasında imzalandı. Başkanlık makamı toplantı salonunda düzenlenen imza törenine sendikanın ve belediyenin ilgili yetkilileri de hazır bulundu. İmzalanan sözleşmeye göre çalışanlar; 1. yılın ilk 6 ayında  % 40, ikinci altı ay ise % 25; 2. yılın ilk 6 ayında enflasyon artı 1 ve ikinci 6 ay enflasyon artı 1 oranında zam alacak. Yapılan sözleşmeyle en düşük işçi maaşı 15 bin TL olarak belirlendi. İmza töreninde bir açıklama yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Çalışan kardeşlerimizin emekleri bizim için kutsal. Çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeme prensibimiz gereğine uygun olarak anlaşmaya varmış durumdayız. Hem kurumumuz hem de çalışanlarımız adına hayırlı uğurlu olsun” dedi. Hizmet İş Şube Başkanı Muharrem Subaşı da, “Sayın başkanımıza, işçi arkadaşlarımıza haklarının verilmesi noktasında desteğinden ötürü teşekkür ediyor, sözleşmemizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. 

 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.