Kurban Pazarı Esnafından Başkan Çiftçi’ye Teşekkür

Kurban Bayramı’na az bir süre kala, Çayırova Belediyesi Kurban Pazarı’nda da hareketlilik arttı. Pazar esnafı, belediyenin hizmetlerinden dolayı Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye teşekkürlerini iletti.

Çayırova Yayın: 20 Haziran 2023 - Salı - Güncelleme: 20.06.2023 19:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Çayırova Belediyesi’nin ilçede kurduğu kurban pazarı, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Akse Mahallesi’nde yer alıyor. Kurban pazarına kurulan 163 çadırda esnaf, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde satışlarını yapmaya devam ediyor. Çayırova Belediyesi Kurban Pazarı’nda esnafların rahatı için her şey düşünülmüş durumda. Tuvalet, banyo alanları, mescit, çay, kahve ve yemek gibi birçok hizmetin sunulduğu pazarda esnaflar hizmetten oldukça memnun. Yine alanda bulunan zabıtalar ve belediye personelleri aracılığıyla esnafların taleplerine anında yanıt veriliyor ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kurban pazarında düzenli ilaçlamalar gerçekleştiriyor.

 

“İLGİ ALAKA MUHTEŞEM”

Çayırova’daki kurban pazarına üç yıldır geldiğini dile getiren Serhat Kahraman, “Çayırova’daki kurban pazarına üç yıldır geliyorum. Çayırova Belediyesi’nden Allah binlerce kez razı olsun. Daha önce ben başka hayvan pazarlarında da bulundum. Burada gördüğüm hizmeti başka yerde görmedim. Belediye övmek için söylemiyorum, övülecek bir şey ki söylüyorum. Belediye başkanımız Bünyamin Çiftçi’ye de sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum çünkü kurbancılar üzerine ilgi alaka muhteşem. Zabıta müdürümüz olsun, ekipmanları olsun, her türlü her konuda gerek elektrik gerek su bu ihtiyaçlarımızı hiçbir sıkıntı yaşamadan görüyoruz. Hızır acil gibi diyebiliriz, gerektiği zaman, gerektiği yerde olabiliyorlar” dedi.

 

“BELEDİYEDEN ÇOK MEMNUNUZ”

Bu yıl ikinci kez Çayırova Kurban Pazarı’na gelen Ömer Uzun, “40 yıldır hayvancılık işiyle uğraşıyorum. Çayırova Belediyesi’nin hayvan pazarına bu yıl ikinci kez geliyorum. Belediyeden çok memnunuz. Mescidimiz var, lavabomuz var, tuvalet ve duş kabinlerimiz var. Bunlar bize avantaj sağlıyor. Akşama kadar hayvanların yanında duruyoruz, gidip sonra duş alıp geceleri rahat uyuyoruz. Çayırova Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi’ye teşekkürlerimiz sonsuz” diye konuştu.

 

 

 

“EKİPLER 24 SAAT YANIMIZDA”

İki yıldır Çayırova’daki kurban pazarında satış yapan Tekin Uğur, “25-30 senedir bu işle uğraşıyorum. Çayırova Belediyesi’nin kurban pazarına da ikinci kez geliyorum. 25 sene diğer pazarlara gittim ama Çayırova Belediyesi bizimle çok güzel ilgileniyor. Allah razı olsun, tuvaletimizden tut mescidimiz, banyomuz, bizim hayvanlarımız için sulama hortumları gibi hizmetlerle 24 saat yanımızdalar. Buradaki zabıta personelleri 24 saat bizimle beraber. Çayırova Belediyesi’ne çok teşekkür ederim, Allah razı olsun” açıklamasında bulundu.

 

“BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ”

10 yıldır Çayırova’da kurbanlık satışı yapan Nimet Altın, “Ağrı’dan geliyorum. Oldum olası hayvancılık işiyle uğraşıyorum. Çayırova Belediyesi’nin kurban pazarına 10’uncu kez geliyorum. Belediyenin burada açtığı mescitten, lavabodan, banyodan, sulama sisteminden hepsinden memnunuz. Bünyamin Çiftçi başkanımıza teşekkür ederiz. Zabıta arkadaşlarımız bir şey eksik olduğunda ilgileniyor. Her şey dört dörtlük” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.