Gebze'de Başpehlivan Nedim Gürel

Gebze Belediyesi tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen ve bu yıl 28'incisi yapılan Hünkar Çayırı Yağlı Güreşleri’nin Başpehlivanı Nedim Gürel oldu.

Gebze Yayın: 18 Haziran 2023 - Pazar - Güncelleme: 18.06.2023 14:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Fatih Sultan Mehmet’in anısını yaşatmak için Fatih’in son otağını kurduğu Hünkar Çayırı’nda Gebze Belediyesi tarafından her sene geleneksel olarak yağlı güreş turnuvası gerçekleştiriliyor. Bu sene de güreşlere 42 başpehlivan ile alt kategorilerde 750 pehlivan er meydanına çıktı. Pehlivanların heyecan dolu güreşleri, nefes kesen anlara sahne oldu. Ata sporumuz olan güreş müsabakalarını vatandaşlar ilgiyle izledi.

 

 

BAŞPEHLİVAN NEDİM GÜREL OLDU

Rakiplerini bir bir yenen pehlivanlara ödüllerini protokol üyeleri takdim etti. Başpehlivanlık mücadelesinde ise Nedim Gürel ile Ali İhsan Batmaz finale kaldı. İki başpehlivan birbirlerinin sırtını yere getirebilmek için kıyasıya bir mücadele sergiledi. Hünkar Çayırı Yağlı Güreşleri’nin şampiyonu ise Nedim Gürel oldu. Gürel, kupasını Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün elinden aldı.

 

 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.