Bıyık, Gebze Belediyeler Birliği Başkanı oldu

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Belediyeler Birliği Başkanlığına seçildi. Başkan Muzaffer Bıyık, Gebze Belediyeler Birliği’nin dönem başkanlığını Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’den devraldı.

Darıca Yayın: 26 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 26.04.2024 11:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Gebze Belediyeler Birliği’nin olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu ve birlik meclis üyelerinin katılımıyla yapılan meclis toplantısında, birliğin yeni dönem başkanı Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık oldu. Birlik Başkanlığı görevini Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’den devralan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Birlik başkanlığını başarıyla yürüten Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz’e birliğimize hizmetleri ve çalışmaları için teşekkürlerimi sunuyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Birlik üyesi tüm belediye başkanı arkadaşlarımızla el birliği ve gönül birliğiyle güzel hizmetlere devam edeceğiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” dedi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.