Çayırova Çağdaşkent'te Yollar Yenilendi

Saha çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Akse Mahallesi Çağdaşkent Mevkii’nde bulunan yolları yeniledi.

Çayırova Yayın: 12 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 12.09.2023 14:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Çayırova Belediyesi’nin başlattığı asfalt seferberliği kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarına son sürat devam ediyor. Belirlenen program çerçevesinde ilçe genelinde bozulan yollarda bakım ve onarım çalışması gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Akse Mahallesi Çağdaşkent Mevkii’nde yoğun bir çalışma gerçekleştirerek, yolları yeniledi. Yeni dökülen asfaltlarla tamamen yenilenen yollar sonrasında, Çağdaşkent mevkiindeki yol konforu arttırıldı. Mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan ötürü Çayırova Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Öte yandan Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce yürütülen asfalt serim çalışmaları, ilçe genelindeki mahallelerde, belirlenen lokasyonlarda tam gaz devam edecek. Yapılan ve planlanan çalışmaların ardından ilçe genelinde toplamda 15 bin ton asfalt serimi gerçekleştirilmiş olacak. Böylelikle, Çayırova’da yaşayan vatandaşlar, daha güvenli ve daha konforlu yollarda rahatlıkla ulaşım sağlayabilecek. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.