Darıcalı Boksörlerden Dört Dörtlük Başarı

Kocaeli seçmelerine katılan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün dört boksörü Kocaeli şampiyonu olarak Türkiye şampiyonasına katılma hakkı kazandı.

Darıca Yayın: 21 Ağustos 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 21.08.2023 11:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü yarıştığı her kulvarda elde ettiği başarılarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Atletizmden karateye, yüzmeden boksa her branşta şampiyon sporcular yetiştiren Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, Türkiye Boks Şampiyonası için yapılan Kocaeli seçmelerine adeta damga vurdu.

 

DÖRT SPORCU TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILACAK

Kocaeli’de gerçekleşen seçmelerde mücadele eden Darıcalı boksörlerden Semih Gümüş 51 kiloda, Onur Arkçı 57 kiloda, Alperen Terzi 71 kiloda ve İslam Üçan da 75 kiloda Kocaeli şampiyonu olarak ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkı kazandı. Seçmelerde adeta fırtına gibi esen ve dörtte dört yapan Darıcalı boksörlerin başarısı sonrası açıklama yapan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Başkanı Hüsamettin Ergül, şampiyon sporcular tebrik ederken desteklerinden dolayı Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür etti.

 

BAŞKAN BIYIK TEBRİK ETTİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da şampiyon boksörleri başarılarından dolayı kutlarken desteklerinin her zaman devam edeceğini söyledi. Spor şehri Darıca için emin adımlarla yola devam ettiklerini belirten Başkan Muzaffer Bıyık, “Darıca Belediyesi olarak spor şehri Darıca anlayışıyla sporun her branşına destek oluyoruz. Birçok branşta olduğu gibi boks branşı sporcularımız da elde ettikleri başarıyla bizleri mutlu etti. Türkiye şampiyonasına katılma hakkı elde eden boksörlerimizi ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Desteğimiz her zaman onlarla olacak” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.