Türkiye Yüzyılı'nı Birlikte İnşa Edeceğiz

Seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Yudum Kaşıkçı destek istedi. Kaşıkçı, "Türkiye Yüzyılı'nı birlikte inşa edeceğiz" dedi.

Siyaset Yayın: 26 Nisan 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 26.04.2023 10:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Yudum Kaşıkçı seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Yoğun tempoda çalışan Yudum Kaşıkçı son olarak Gebze bölgesindeki iş insanlarını ziyaret etti. İş dünyası turuna İshakoğlu Beton ile başlayan Yudum Kaşıkçı burada firma çalışanlarının sofrasına da konuk oldu. Aynı zamanda eski Gebzespor Başkanı olan İshakoğlu Beton sahibi Yusuf Öztürk'le de sohbet eden Yudum Kaşıkçı misafirperverlikleri için teşekkürlerini sundu.

 

 

DESTEK SÖZÜ VERDİ

Hocaoğlu Petrol'ün sahibi Mehmet Hocaoğlu'nu da ziyaret eden MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Yudum Kaşıkçı, 14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler için destek istedi. Türkiye'yi yeni yüzyıla taşıyacak tek gücün Cumhur İttifakı olduğunu vurgulayan Kaşıkçı, "Türkiye Yüzyılı'nı hep birlikte inşa edeceğiz" dedi. Ziyaretinden dolayı MHP Adayı Yudum Kaşıkçı'ya teşekkür eden Mehmet Hocaoğlu da destek sözü verdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.