Dilovası’nda Ödüllü Masa Tenisi ve Yüzme Turnuvası

Dilovası Belediyesi ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle ödüllü masa tenisi ve yüzme turnuvası düzenliyor.

Dilovası Yayın: 06 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 06.07.2023 12:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Yaklaşan 15 Temmuz hain darbe girişimimin yıl dönümü nedeniyle Dilovası Belediyesi ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü bugünü unutturmamak adına Masa Tenisi Turnuvası ve ‘Demokrasiye Atılan Kulaçlar’ adı altında yüzme turnuvası düzenliyor.

10 yaş üzeri vatandaşların katılabileceği turnuvaya katılım için; Dilovası Belediyesi Beyaz Masa Servisi, Dilovası Kapalı Spor Salonu, Dilovası Kapalı yüzme Havuzu, Diliskelesi Polisan Kapalı Spor Salonu, Tavşancıl Şehit Ömer Halisdemir Kapalı Spor Salonu ve Köyler için Muhtarlıklardan kayıt yaptırılabilecek.

 

TURNUVA İKİ GÜN SÜRECEK

Yarışmacılar; 08-09 Temmuz (Cumartesi-Pazar) Tarihlerinde Dilovası Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek müsabakalarda ter dökecekler. Yarışmalarda dereceye giren katılımcılar ödüllerini; 15 Temmuz akşamı düzenlenecek etkinliklerde Dilovası protokolünün elinden alacaklar.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.