Darıca’da 2. İstihdam Fuarı Düzenleniyor

İstihdam Masası projesi ile bugüne kadar binlerce vatandaşı iş sahibi yapan Darıca Belediyesi, geçtiğimiz Mart ayında düzenlediği İstihdam Fuarı ile bölgede bir ilke imza atmıştı.

Darıca Yayın: 11 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 11.10.2023 12:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İş arayan ve işverenlerin yoğun ilgi gösterdiği İstihdam Fuarı’nın ikincisi 14 Ekim Cumartesi günü düzenlenecek. İstihdama ve üretime katkı sağlamak amacıyla birçok projeyi hayata geçiren Darıca Belediyesi, iş arayan vatandaşların iş hayatına kazandırılması ve istihdam edilmesi için çalışmalar yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz mart ayında ilki düzenlenen İstihdam Fuarı’nda firmalar ve iş arayan vatandaşlar bir araya gelerek ikili görüşmeler gerçekleştirmişti. Yoğun ilgi gören fuarın ikincisi ise 14 Ekim Cumartesi günü Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.

 

BU FUARDA İŞ VAR

‘Bu fuarda iş var’ mottosuyla hazırlanan ve iş arayanlarla işverenleri bir araya getirecek Darıca Belediyesi İstihdam Fuarı, İŞKUR ile işbirliğinde düzenlenecek. Fuarda firmalar, katılım sağlayan vatandaşlarla görüşmeler yapacak ve yerinde istihdam sağlanacak. Ayrıca vatandaşlar firmalara sormak istedikleri soruların cevaplarını da anında ve yerinde bulabilecek.

 

 

BIYIK: "İŞSİZLİĞİ EN AZA İNDİRMEK İSTİYORUZ"

İkincisini düzenleyecekleri İstihdam Fuarı ile işsizlik sorununa katkı sunmak istediklerini belirten Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Göreve gelir gelmez ilk hayata geçirdiğimiz proje istihdam masası oldu. Darıca’da işsizliği en aza indirmek istiyoruz. Darıca Belediyesi bünyesinde kurulan İstihdam Masası ile işçi ve işveren arasında köprü kuruyoruz. Bugüne kadar binlerce vatandaşımızın iş sahibi olmasına aracılık ettik. İstihdam Fuarı ile de amacımız iş arayan vatandaşlarımızla firmaları bir araya getirmek ve istihdama katkı sunmak. Birincisini düzenlediğimiz fuar işverenler ve iş arayanlar tarafından yoğun ilgi görmüştü. Talep doğrultusunda bu yıl ikinci fuarı düzenleme kararı aldık. 14 Ekim 2023 Cumartesi günü düzenleyeceğimiz İstihdam Fuarı’na iş arayan herkesi davet ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.