Dilovası Yaz Spor Okulu Göz Dolduruyor

Dilovası Belediyesi ve Dilovası İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün organizasyonunda gerçekleştirilen Yaz Spor Okullarına katılan 1.500 öğrenciye, GEBKİM OSB’nin sponsorluğu ile formaları dağıtıldı.

Dilovası Yayın: 03 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 03.08.2023 11:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Dilovası Belediyesi ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün organizasyonu ile öğrencilerin ve gençlerin yaz ayında zamanlarını verimli değerlendirmelerini sağlayarak onları zararlı alışkanlıklardan korumak ve sağlıklı bir nesil oluşturmak maksadıyla devam eden Yaz Spor Okulları bu yılda 1500 öğrencinin katılımı ile devam ediyor.

 

FORMA DAĞITIM TÖRENİ DÜZENLENDİ

Dilovası Belediyesi ve İlçe Gençlik ve Spor müdürlüğü organizasyonu ve GEBKİM OSB sponsorluğuyla Yaz spor okullarında eğitim gören 1500 öğrenciye forma dağıtım töreni düzenlendi. Dilovası Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen forma dağıtım törenine Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Babaoğlu, kurum müdürleri, STK temsilcileri, mahalle muhtarları ve öğrenciler katıldı.

 

 

1500 ÇOCUK SPORLA BULUŞTU

Forma dağıtım törenin açılışında konuşan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Babaoğlu; “Her yıl olduğu gibi bu yılda çocuk ve gençlerimizin yaz tatillerini dolu dolu geçirmeleri için belediye başkanımızın büyük desteği kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları işbirliği ile yaz spor okulları kapsamında, 1500 çocuğumuza günde iki saat üzerinden 2 spor salonu, 2 yüzme havuzu, 3 futbol sahası ve 1 kapalı halı sahada eğitimler vermeye devam ediyoruz. Etkinliğe katılan çocuklarımıza yüzme, futbol, voleybol, basketbol, hentbol, jimnastik, güreş, boks, taekwando, wushu kick boks branşlarının yanı sıra bağlama, gitar, keman, piyano, akıl zeka oyunları gibi birçok alanda eğitim veriyoruz. İnşallah yaz spor okullarımızı Dilovası Belediyemizin ve GEBKİM gibi sanayicilerimizin desteği ile her yıl yapmaya devam edeceğiz. Gençlerimiz adına tüm destekçilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ise yaptığı konuşmasında “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana ilçemizde eğitime ve çocuklarımızın geleceğine yatırım yapmaya devam ettik. Ülkemizin geleceğini daha iyi temeller üzerine kurulması için yaptığımız yatırımlar her geçen gün meyvesini vermeye devam ediyor. Eğitimle birlikte ilçemizde spora da ciddi yatırımlar yaptık. Amacımız gençlerimize, evlatlarımıza hem zihnen hem de bedenen hayata hazırlamaktır. İlçemizde spor kültürünü güçlendirmenin ve sporun daha geniş kitlelere yayılmasının amaçlandığı yaz spor okulları bizim için önemlidir. Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz yaz sor okullarına katılım her geçen yıl daha da artmaktadır. Bu bizi sevindiriyor. Bu sene de gerçekleştirdiğimiz yaz spor okullarına forma desteği sağlayan GEBKİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Arabacı ve GEBKİM OSB ailesine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

DİLOVASI’NIN EĞİTİMLE ve SPORLA ANILMASINI İSTİYORUZ

Programda son olarak konuşan Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ise yaptığı konuşmasında; “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin sportif alanda sporla, eğitimle, kültürel faaliyetlerle, sanatla anılmasını istiyoruz. Tüm çalışmalarımızı gençlerimizin geleceğine yönelik yapmaya ve ülkemizin geleceği gençlerimizi geleceğe daha iyi hazırlamak için çalışıyoruz. Dilovası’nın gelecekte eğitimle, sporla, sanatla anılmasını istiyoruz. Bu çalışmalarımızı yaparken her zaman en büyük desteği veren Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir başta olmak üzere OSB’lerimize ve sanayicilerimize de desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

 

FORMALAR DAĞITILDI

Konuşmaların ardından törene katılan protokol mensupları tek tek öğrencilere formalarını dağıtarak başarılar dilediler.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.