Fiba CP Gebze Center, bölge basınına geleneksel iftar yemeğini verdi

Fiba Commercial Properties CEO’su Yurdaer Kahraman, Hyatt House Gebze’de verdiği iftar yemeğinde bölge basınıyla bir araya geldi.

Gebze Yayın: 21 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 21.03.2024 17:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Gebze Center Gebze basını ile geleneksel iftar davetinde buluştu. Gebze Center’in 2024 yılı içerisinde birçok noktada atak yapacağını belirterek, 100 milyon TL’lik yeni bir yatırımla Center içerisinde yenilenme çalışmaları başlatılacağını açıkladı.

Gebze Center’in 2023 yılı ile birlikte adeta teknoloji fuarına dönüştüğünün altını çizen Fiba Commercial Properties CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Yurdaer Kahraman, “ Gebze başta olmak üzere İstanbul ve Kocaeli'nin cazibe ve alışveriş merkezlerinden birisi konumuna geldik. 2024 yılında yeni bir rekora imza attık ve bir ay içerisinde 1 milyon 100 bin ziyaretçimiz oldu. Geçtiğimiz yıl sizlere hedefimizin her ay bir milyon ziyaretçi olduğunu ifade etmiştim. Hedefimize ulaştık. Bünyemizde barındırdığımız 60 alışveriş merkezi ile bölgenin en güçlü Center yapılanmalarından birisine dönüştük. 2024 yılı içerisinde bünyemize yeni markalar katacak, Gebzelileri dünya markaları ile buluşturmaya devam edeceğiz. Şunu rahatlıkla ifade edebilirim ki Gebze Center adeta bir teknoloji fuarına dönüşmüş durumda. Bundan büyük gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

Yurdaer Kahraman açıklamalarına şöyle devam etti, “Deneyimli ekibimiz ile hem iş partnerlerimiz hem de ziyaretçilerimiz için yüksek kalite standartlarının oluşturulmasını sağlamak için sürekli çalışıyoruz.”

 

Fiba CPM çatısı altında; kiralama, varlık yönetimi, proje yönetimi, mimari tasarım ve inşaat yönetimi, finans ve mali işler, AVM yönetimi ve operasyonu, pazarlama gibi alanlarda hizmet verdiklerini anlatan Kahraman, “Bu alandaki faaliyetlerimizi önümüzdeki dönemde daha da artıracağız. Sürdürebilir bir bakış açısı ile tüm projelerimize değer katarak ilerlemek istiyoruz. Fiba Grubu’nun 30 yıla varan finans ve finans dışı sektör tecrübesine, aldığımız destek ve sinerjiyi de ekleyerek hem bizlere hem paydaşlarımıza büyük bir artı sağlamayı arzu ediyoruz. Geçmişten aldığımız ders ve tecrübelerle samimi, doğru ve sürdürebilir projeler üretirsek başarımızı devam ettireceğiz.

 

 

Gebze basını ile samimi bir diyalog kurduklarının da altını çizen Yurdaer Kahraman, “Sizlerin fikirlerinden istifade ediyor, kendimize bu konuda da bir yol haritası çiziyoruz. Sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. Yurdaer Kahraman konukları ile yakından ilgilendi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.