Başkan Çiftçi’ye sürpriz karşılama

Belediye başkanlığına yeniden aday gösterilen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye mesai arkadaşlarından sürpriz geldi.

Çayırova Yayın: 05 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 05.02.2024 12:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Başkan Çiftçi, belediye personelleri tarafından haftanın ilk iş gününde çiçekler ve alkışlarla karşılandı. 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde yeniden başkan adayı olarak açıklanan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye mesai arkadaşlarından hoş sürpriz. Belediye başkan adaylığı açıklanan Başkan Çiftçi’yi, Çayırova Belediyesi personelleri haftanın ilk mesai gününde belediye önünde coşkuyla karşıladı. Bununla beraber Başkan Çiftçi’ye belediye personelleri tarafından Türk Bayrağı ve çiçek takdim edildi. Mesai arkadaşlarının bu sürprizi karşısında çok duygulandığını ve mutlu olduğunu dile getiren Başkan Çiftçi, gerçekleştirdiği konuşmada şunları aktardı;

 

“HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

“Bugüne kadar binlerce kişinin önünde birçok kez konuşma gerçekleştirdim ama bu sizin yaptığınız sürpriz karşılamada duyduğum hissi hiçbir zaman yaşamadım. Yol ve mesai arkadaşlarım bu ince ve nazik düşüncenizden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yaklaşık 5 sene önce çocukluğumun geçtiği, 40 yıldan fazla yaşadığım Çayırova’ma hizmet etme imkanı buldum ve bu büyük bir şeref. 5 yıl boyunca canla başla hep birlikte çalıştık. 5 yıl boyunca tüm zorluklara rağmen Çayırova’ya kimlik kazandıracak birçok hizmeti ilçemize kazandırdık.

 

“BU BAŞARI MESAİ ARKADAŞLARIMA AİTTİR”

Çayırova tarihinde ilk defa iki dönem üst üste bir belediye başkanı halkımızın desteği ile belediye başkanlığı yapacak. Bugün geldiğimiz bu noktanın eseri sizsiniz. 5 yıl boyunca Çayırova halkının teveccühünü kazandıysak ve ikinci defa aday gösterildiysek bu başarı bütün mesai arkadaşlarım olan sizlere aittir. Esas olan gök kubbede hoş bir seda bırakmaktır, kişiler gelip geçicidir. Rabbim bu aziz milletimize, her bir canımıza güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Biz büyük bir aileyiz, Allah razı olsun. 5 yıl boyunca canla başla çalıştınız, gayret ettiniz.

 

“BENİ ÇOK DUYGULANDIRDINIZ”

Rabbim 31 Mart’tan sonra güzel Çayırova’mıza güzel hizmetler etmeyi, insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla fedakarlık yapmayı hepimize nasip eder inşallah. Güçlü bir şekilde yola devam edeceğiz inşallah. Biz her ne olursa olsun vatandaşımızın memnuniyet çerçevesindeki beklentilerini yerine getirmek için çalışmalarımıza sürdüreceğiz. Beni çok duygulandırdığınız karşılamayı gerçekleştirdiğiniz ve bu sürprizi yaptığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah yardımcımız olsun.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.