Dilovalı Çocuklar Müzikle Öğrendi

Dilovası Belediyesi tarafından çocuklara karne hediyesi olarak düzenlenen ‘Volkan Abi'den Öğretici Çocuk Şarkıları’ etkinliğine Dilovalı minik öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Dilovası Yayın: 26 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 26.01.2024 12:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Dilovası Belediyesi Ercan Dalkılıç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe yüzlerce çocuk katıldı.  

Kuklaları konuşturan adam olarak tanınan Volkan Yürük ve ekibi sevimli maskotlar eşliğinde; Dilovalı öğrencilere, Türk aile ve geleneklerine uygun, eğitici ve öğretici gösteriler sergilediler.  

 

YETER Kİ ÇOCUKLARIMIZ OKUSUN 

Öğrencileri bu eğlenceli etkinlikte yalnız bırakmayan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir yaptığı konuşmasında “Dilovamızın geleceği minik yavrularımızı çok seviyoruz. İnşallah eğitimli çocuklarımızla ilçemiz gelecekte daha da güzel olacaktır. Çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim alabilmeleri için her türlü fedakarlığı yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Yeter ki öğrencilerimiz okusun istiyoruz” dedi. 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.