Çayırova Yavuz Sultan Selim Caddesi asfaltlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından D-100 Karayolu yan yoldan gelen araçları Çayırova’ya bağlayan Yavuz Sultan Selim Caddesi’nde binder asfalt serimi sonrası son kat aşınma asfalt serim çalışması da yapıldı.

Çayırova Yayın: 13 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 13.07.2023 12:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Google News

 Geçen yıl yenilenen üstyapı çalışmalarının ardından caddede son kat aşınma asfaltı da tamamlandı. Önemli bir güzergâh üzerinde olan ve gün içerisinde bölgedeki vatandaşlarca sık olarak kullanılan 2 kilometre uzunluktaki Yavuz Sultan Selim Caddesinin 1 kilometrelik kısmında aşınma asfalt serimi yapıldı. Ali Haydar Efendi Caddesinden Uğur Mumcu Caddesine kadar olan kısımda asfalt serimi yapan Büyükşehir, Çayırova ilçesinde vatandaşların kuzey ve güney yönlerindeki ulaşımını konforlu bir şekilde yapabilmesi için üstyapı çalışmalarında hız kesmiyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.