Başkan Büyükgöz Dadaşlara Sağlam İşleri Anlattı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ilçede yaşayan Dadaşlara, göreve geldiği günden bu yana yapılan hizmet ve projeleri anlattı.

Gebze Yayın: 19 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 19.12.2023 11:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ilçede yaşayan Dadaşlara, göreve geldiği günden bu yana yapılan hizmet ve projeleri anlattı. Arapçeşme Bilim Sanat Merkezi’nde düzenlenen programda Erzurumlu hemşerileriyle buluşan Başkan Büyükgöz ilçeye kazandırılan proje ve hizmetlere ilişkin sunum yaptı. Hazırlanan slayt sunumu hizmet ve projelere ilişkin bilgi veren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı konuşmada, “Sağlam İşler Yaptık, Gebze’yi Sağlama Aldık diye bir cümle kurduk. Bazı kardeşlerimiz aklından geçirebilir; bu cümlenin altı üstü dolu mu, bu iddianın bir karşılığı var mı? İşte bu akşam bunları açıklamak üzere burada buluştuk.

 

 

KRONİK SORUNLAR TARİH OLUYOR

Geçmiş elli yılın, yüz yılın kronikleşmiş sorunlarını çözdük. Peki neler yaptık gelin hep beraber bakalım… Öncelikle 1 Milyar Lira civarında kamulaştırma yapmışız. 42 okulun kamulaştırma sorununu çözmüş ve İlçe Milli Eğitim’e teslim etmişiz. Diğer taraftan 24 camiinin mülkiyet sorununu çözmüşüz. Hepinizin yakinen konuştuğu bir diğer sorun olan Çoban Mustafa Paşa Camii yanında bulunan ve otopark olarak kullanılan arazi. Orayı da kamulaştırdık. Bu kentte 8 tane sağlık tesisinin mülkiyet sorununu çözmüşüz. Bizler geçmişe dair ne sorun varsa onların üzerine gitmiş ve temizlemeye devam etmişiz” ifadelerini kullandı. Başkan Büyükgöz’ün hizmet sunumunun ardından söz alan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun da, hizmet sunumu ve ev sahipliğinden ötürü Erzurumlular adına teşekkür etti. Program sunumun ardından ikramlar ve hatıra fotoğrafının çekimiyle sona erdi. 

 

 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.