Çayırova 4. Kitap Günleri’ne Öğrenci Akını

Çayırova Belediyesi’nin bir gelenek haline getirdiği Kitap Günleri’nin bu yıl dördüncüsü düzenlenirken, etkinliğin daimi ziyaretçileri bu yıl da öğrenciler oldu.

Çayırova Yayın: 09 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 09.11.2023 10:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Çayırovalı çocuklar ile gençlerin zihinsel ve fiziksel gelişimine büyük önem veren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ‘Eğitim önceliğimiz, çocuklarımız geleceğimiz’ anlayışıyla ilçeye hizmet etmeye devam ediyor. Bu bağlamda Başkan Çiftçi’nin göreve gelmesiyle birlikte düzenlenen ve bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen ‘Çayırova Kitap Günleri’, öğrencilerin ziyaret akınına uğruyor. Çayırova 4. Kitap Günleri öncesinde kendilerine dağıtılan kitap kumbarasında yaptıkları birikimlerle kitap alan miniklerin yanı sıra, lisede eğitim gören Çayırovalı kitapsever gençler, kitap stantlarının başından ayrılmıyor. Çayırovalı öğrenciler aynı zamanda, ‘Çayırova 4. Kitap Günleri’ kapsamında seçkin yazarları da yakından tanıma şansı elde ediyor. İlçedeki 27 bin öğrenci Çayırova Belediyesi ve Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliği ile kitap fuarını gezme şansı buluyor.

 

“ÇOK HOŞUMUZA GİTTİ”

Güzeltepe Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi Öğrencisi Kaan Şenol, “Seminerler çok güzel, bugün de Gri Koç’u dinlemeye geldik. Hoşuma giden bir yazar. Katılım fırsatımız oldu ve okulumuzla beraber geldik. Fuar da çok güzel, istediğimiz kitapları bulduk, çok hoşumuza gitti” dedi.

 

 

 

“KİTAP SEVMEYİ KOLAYLAŞTIRIYOR”

Çayırova Ortaokulu öğrencisi Ecrin Nur Çetinkaya ise, “Kitaplar çok güzel. Yaşımıza göre kitaplar var, hepsi çok hoşumuza gitti. Bu üçüncü kez ziyaret edişim” açıklamasında bulundu. Asya Deniz ise, “Kitap Günleri etkinliği çok güzeldi ve bence çok yararlı bir şey. Bence bunu yapmak çok iyi çünkü çocuklara kitap sevdirmeyi kolaylaştırıyor” ifadelerini kullandı.

 

“KİTAP GÜNLERİ ÇOK GÜZEL”

Çayırovalı öğrenci Hazal Altaş, “Kitap Günleri etkinliği çok güzel, istediğim kitapları bulabiliyorum. Kitap okumayı çok seviyorum. Kitapların içerikleri herkes istediğini bulabilecek şekilde. Bu yıl dördüncüsü ben her sene geliyorum. Çok da beğeniyorum bu tarz etkinlikleri” şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.