Nail Çiler Şehitliği Ziyaret Etti

CHP 28. Dönem Milletvekili adayı Nail Çiler bayram öncesi ilk ziyaretini, şehitlerimize gerçekleştirdi. CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan İle şehitliğe giden Çiller ve Beraberindekiler, burada dualar okuyarak şehitlerimize Allah'tan Rahmet diledi.

Siyaset Yayın: 22 Nisan 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 22.04.2023 14:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

CHP Milletvekili Nail Çiler, “Bu topraklar için toprağa düşmüş kahraman şehitlerimiz, bizim en değerli hatıralarımızdır. Rabbim onlardan razı olsun, haklarını ödeyemeyiz. Tek yapabileceğimiz onlardan bize emanet kalan ailelerine evlatlarına sahip çıkmaktır” diyerek Gebze Mehmet Akif Ersoy şehitliğindeki vatan evlatlarının ruhuna dualar okudu. 

 

“Barış, kardeşlik ve huzur içinde yaşadığımız vatanımız, bizlere şehitlerimizin, gazilerimizin ve isimsiz daha nice kahramanlarımızın emanetidir ve bugün geleceğe güvenle bakabilmemiz, onların bu büyük fedakârlıkları ve canlarından öte tuttukları “Vatan sevgileri” sayesindedir” diyen Çiler, şehit ve gazi ailelerinde bayramını kutladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.