Dilovası’ndaki Dev Kompleks Hızla İlerliyor

Dilovası’nda geçtiğimiz yıl temeli atılan "Ahmet Eren ile Huriye Eren Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi ve Çocuk Sevgi Evi" inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Dilovası Yayın: 03 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 03.10.2023 17:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir girişimleri ile hayırsever işadamı KMC Kayseri Metal Center Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Eren tarafından Dilovası’nda geçtiğimiz yıl temeli atılan "Ahmet Eren ile Huriye Eren Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi ve Çocuk Sevgi Evi" inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

 

TÜRKİYE’DE TEK

Dilovası Kaymakamlığı karşısında ki dev alana inşa edilen ve Türkiye’de tek olacak olan "Ahmet Eren ile Huriye Eren Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi ve Çocuk Sevgi Evi" kaba inşaatı bitmek üzere. Kompleksin içerisinde; huzur evi, çocuk yaşam evleri, idari bina, spor salonu ve peyzaj alanları yer alıyor. T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı standartlarına göre hazırlanan 122 yatak kapasitesine sahip olacak ve toplamda 5000m² olan kompleksin 3005m²’lik bölümünü huzur evi binası, 1485m²’lik bölümü çocuk yaşam evleri, 305m²’lik bölümü spor salonu, 205m²’lik bölümü idari bina ve güvenlik kulübesi oluşturacak.

 

ÖRNEK PROJE

Türkiye'de ilk ve örnek olacak bu projenin Dilovası’nda hayata geçmesinden büyük gurur duyduğunu dile getiren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; "Girişimlerimiz sonucu hayırsever işadamımız KMC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Eren ve ekibi tarafından ilçemize kazandırılacak tesisimiz; yaşlı huzurevi ve yetim, öksüz çocuklarımızın rehabilitasyon merkezi inşaatımız tüm hızıyla devam ediyor. Bakıma muhtaç yaşlılarımız ile yetim ve öksüz çocuklarımız ilk defa böyle bir tesiste bir arada olacaklar. Yerleşkemiz ormanın içerisinde, doğa ile iç içe. İnşallah çok kısa sürede bu projemiz bitirilerek halkımızın ihtiyacı doğrultusunda hizmet verecek örnek bir tesis olacaktır. Bu büyük projeyi ilçemize kazandırmak için çalışan Ziya Eren ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.