Gebze'den İthal Edilen Çayırova'da Oturan Aday!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Törk, CHP Darıca Belediye Başkan Adayı İlan edilen Saide Arslan Çalışkan'ı adeta bombaladı. Törk yaptığı yazılı açıklamada:"Darıca'ya Gebze den ithal edilen Çayırova’da oturan bir aday" dedi.

Siyaset Yayın: 23 Aralık 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 23.12.2023 11:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Yakup Törk Sosyal Medya Sayfasından yaptığı açıklamada şöyle dedi: " Kıymetli Darıca Halkına;

ÇAYIROVA'DA OTURAN DARICA ADAYI
21 Aralık Perşembe günü Kocaeli de CHP’nin 3 ilçede belediye başkan adayları belirlendi. Karamürsel ve Kartepe de tek adaylı olması ve tartışma olmaması sebebiyle açıklanması beklenen bir durumdu. Ancak Darıca’da Kocaeli’nin diğer ilçeleri gibi birden fazla aday adayı olmasına rağmen adeta yangından mal kaçırır gibi Gebze den ithal edilen Çayırova’da oturan bir aday belirlenmiştir. Darıca ilçe başkanı, bazı il yöneticileri ve partideki işbirlikçileri tarafından genel merkez adeta ablukaya alınmıştır ve malesef yalan yanlış bilgilerle yanıltılarak kaosa ortak edilmiştir.
 
İNTİKAM ALINDI
Darıca’da sanki aday konusunda tam mutabakat varmış gibi yanlış bilgilerle bu atama yaptırılmıştır. 2019 Yılında yaptığımız mücadele ve sonuçlar yok sayılmış emek veren binlerce Darıcalı görmezden gelinmiştir.
İl başkanımız ve Milletvekillerimizin görüşlerini almadan ve onları sürecin dışında tutarak adeta Büyük Kurultayın intikamı alınmıştır.
Bölgemize aday belirlemek için gelen Milletvekillerinin raporu dikkate alınmış mıdır? Genel merkezin açıkladığı aday belirleme yöntemlerinin hangi kriterine göre Darıca adayının belirlendiğinin açıklanmasını talep ediyorum.
Bu oyunu planlayanlar Darıcaya halkta karşılığı olmayan bir adayı direterek; partimize oy verenler başta olmak üzere AKP den kurtulmak isteyen binlerce Darıcalıyı hayal kırıklığına uğratmış ve iktidar hevesini maalesef kursağında bırakmıştır.
Kurultayda yapılan kirli pazarlığın neticesi olarak Darıca’mız AKP’ye 5 yıl daha adeta hediye edilmiştir. Dar siyasi hesaplar, kişisel çıkarlar ile 5-6 meclis üyesi (onlarda belli) yazmak uğruna Darıcanın koca 5 yılı heba edilmiştir.
 
KİRLİ OYUN OYNANIYOR
DARICA da bize inananlar, bu kentin çocukları, gençleri ve samimi hiç bir bireyi bu kirli oyunun içinde olmayacaktır. Kaybetmeye dayalı bu süreci asla kabul etmeyeceğim.
Sizlere söz verdiğim gibi hiçbir zaman inanmadığım bir sürecin içinde olmayacağım.
Darıcanın geleceğine ve umuduna ihanet edenler 31 Martta hezimeti yaşayacak ve bunun siyasi bedelini ödeyeceklerdir.
Darıcalının iyi gününde, kötü gününde yanında olmaya devam edeceğim. Gençlerin, çocuklarımızın, kadınlarımızın umudu olarak sizinle komşu olmaya derdinizle dertlenmeye devam edeceğim.
Sizlerin bu desteği olduğu sürece Söz Söylemeye devam edecek Darıcayı ve Darıcalının sorunlarını anlatmaktan vazgeçmeyeceğim."
 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.