Darıca’da kültür sanat akşamlarına yoğun ilgi

Darıca Belediyesi tarafından her mahallede vatandaşların eğlenceli vakit geçirmeleri amacıyla düzenlenen kültür sanat akşamlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Darıca Yayın: 15 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 15.09.2023 19:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Darıca Belediyesi, vatandaşların yaz akşamlarını sanat ve müzikle iç içe eğlenceli bir şekilde geçirmeleri için kültür sanat geceleri düzenliyor. Her mahallede düzenlenen kültür sanat akşamlarında yerel sanatçılar, konser düzenleyerek en güzel şarkıları Darıcalılar için seslendiriyor. Vatandaşlar etkinliklere oldukça yoğun ilgi gösterirken eğlenceli ve unutulmaz geceler yaşıyorlar. Dün akşam Emek Mahallesi’nde bulunan Botanik Park’ta düzenlenen konserde de mahalle sakinleri şarkılara eşlik ederek doyasıya bir akşam yaşadılar.

 

 

BIYIK: “KÜLTÜR SANAT ŞEHRİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Emek mahallesi sakinleri kültür sanat akşamları etkinliğine oldukça yoğun ilgi gösterirken Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar da etkinliğe katılarak vatandaşlarla hasbihal etti. Etkinlikte söz alan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yaptığı selamlama konuşmasında “İlçemizin kültür sanat şehri olması adına farklı projeler geliştiriyoruz. Konserler, tiyatrolar gibi birbirinden farklı kültür sanat etkinlikleri ile eğlenceyi, sanatı vatandaşlarımızın ayağına götürüyoruz. Bunu yaparken her mahallede olmasına özen gösteriyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.