Çayırova’da ibadethaneler düzenli olarak temizleniyor

Çayırova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelindeki ibadethanelerde düzenli olarak temizlik gerçekleştiriyor.

Çayırova Yayın: 28 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 28.11.2023 12:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Şehrimizi imar, geleceğimizi inşa ediyoruz anlayışıyla ilçedeki her alanda çalışma üreten Çayırova Belediyesi, ilçedeki ibadethanelere yönelik gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarına da aralıksız devam ediyor. Çayırova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yapılan planlama ve gelen talepler doğrultusunda ilçedeki ibadethanelerde, temizlik işlemlerini gerçekleştiriyor. Çayırova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yapılan planlamayla ve ibadethane görevlilerinden gelen taleplerin akabinde, ekipmanlarıyla ibadethanelere giderek, detaylı temizlik işlemi gerçekleştiriyor. İlçedeki tüm ibadethanelerde yapılan çalışma sonrasında, ilçe sakinlerinin daha rahat ve temiz ortamda ibadet etmesi sağlanıyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.