Başkan Büyükgöz, Gebzeli Gençlere Hizmetleri Anlattı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, göreve geldiği günden bu yana ilçeye kazandırdığı hizmet ve projeleri Gebzeli gençlere anlattı.

Gebze Yayın: 22 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 22.11.2023 17:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, göreve geldiği günden bu yana ilçeye kazandırdığı hizmet ve projeleri Gebzeli gençlere anlattı. Gebze Kültür Merkezi salonunda düzenlenen sunum toplantısında, hazırlanan slayt gösterimi eşliğinde Gebzeli gençlere hizmetleri anlatan Başkan Büyükgöz, “Güzide Gençlik Merkezi;  burası Gebze’nin medarı iftiharı olacak. Günlük 2 bin gencin faydalanabileceği 41 branşta eğitimin verildiği yine dikkatle dinlemenizi istirham ediyorum Türkiye’de bütün okullarda, bütün kurumlarda bütün alanlarda eğitim vermek konusunda ilk hologram ekranında eğitim veren bir salon olacak.

 

 

BAŞKANDAN GENÇLERE GÜZİDE DAVET

İçerisinde yer alan podcast, laser tech, dijital derslikler, robotik kodlama, yazılım atölyesi, dijital oyun salonu, kütüphane, dergihane, çok amaçlı salon, bilardo salonları, sesli kitap atölyesi, hobi atölyeleri, araç ve uçak simülatörleri, Ar-Ge Merkezi, playstation ve fitness salonları ile birbirinden farklı birçok ihtiyaca cevap verebilen; aile danışmanı, psikolog ve diyetisyen desteği ile gençleri motive eden yeni nesil gençlik merkezi sizlere hizmet etmek için kapılarını açıyor. Diğer yandan internet hatlarımızda gerçekleştirdiğimiz 190 km’lik yatırımlar ile internete bağlanma hızını ve kalitesini artırdık” ifadelerini kullandı. Gebzeli gençleri Güzide Gençlik Merkezi’ni görmeye davet eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, sunumda gençlere yönelik yatırımların yanı sıra diğer hizmetlere yönelik de gençlere bilgi aktarımında bulundu. 

 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.